Hur kan vi hjälpa ditt husdjur?

Anar du att det finns ett problem med ditt husdjur och behöver kolla upp? Vi hjälper dig. Läs om våra tjänster nedan. 

img

Rutinmässig fysisk undersökning

Under rutinmässiga fysiska undersökningar kommer din veterinär att kontrollera ditt husdjurs vikt och längd, utvärdera hjärta, lungor, buk och hud, kontrollera ögon, öron, tänderna och tandkött. Du kommer senare att få råd om vård av ditt husdjur, förebyggande av sjukdomar och näring och få en rekommendation om behandlingar. Vi erbjuder även hembesök om det nu är så att ditt husdjur inte tycker om kliniker.   

img

Sterilisering och kastrering

Letar du efter en pålitlig veterinär som kan utföra sterilisering och kastrering? Förutom att erbjuda allmän veterinärvård erbjuder vår klinik också spay- och neuter operationer för både hundar och katter. Att kastrera ditt husdjur före sex månaders ålder är en av de viktigaste sakerna du kan göra.

img

Utredningar

Hos vår veterinärklinik i Uppsala utförs bl.a. utredningar av medicinska problem, ultraljud och klåda. Vi har en stor passion och kärlek till husdjur och djur som allmänhet samt ett stort intresse av djurpsykologi. Vi vill gå till botten med vad det än nu kan vara. Har du uppmärksammat ett förändring i ditt djurs beteende? Kontakta oss.

img

Röntgen

Vår klinik har ett labb där vi ufför olika sorts röntgen för ditt husdjur, som digitalröntgen, tandröntgen och höftröntgen. Vi har även en operationssal med den senaste utrustningen och har utöver ett tajt samarbete med några av de mest ledande labben  för snabba och effektiva provresultat. Så att du slipper vänta.