Veterinärerna i Uppsala - Ditt husdjurs bästa vän

Hos oss, din lokala veterinär i Uppsala erbjuder vi ett stort utbud av veterinära tjänster för ditt husdjur. Våra veterinärer och djursjukskötare är alla legitimerade och har en stor passion för djurhälsa. Som veterinärer känner vi dagligen av glädjen som kommer med att ta hand om alla söta, lurviga, fjälliga husdjur och fjädervänner.

För dig och ditt husdjur

Du är i trygga händer när du besöker våra veterinärer. Vi har stor kunskap och kompetens inom både, kirurgi, medicin, röntgen, ultraljud och tandvård. Våra veterinärer ger alltid ett proffesionellt bemötande och har som största prioritet att få er att känna dig trygg i ditt val på oss. Vi ställer relevanta frågor och gör noggranna utvärderingar för att på smidigast sätt komma i bukt med ditt husdjurs problem eller obehag. 

Kom på besök

Som orolig djurägare, förstår vi att det är viktigt med tillit till veterinärer. För just den anledningen vill vi försäkra er om att du som djurägare och ditt husdjur kan pusta ut när ni är i kontakt med oss. Vi värdesätter bra kundkontakt och empati. Vi känner med djuren och vill att de ska må bra. Vill du också detta för ditt husdjur? Kontakta oss så hör vi av oss till dig.